Со работа кон владеење

01.05.2020 15:00

...и да живееме пристојно кога не работиме ништо, а кога работиме да се гордееме - и да завладееме.

Марсел Марс, Фејсбук, 01.05.20.

 

ОкоБоли главаВицФото