Оружје

23.05.2020 20:22

Во книжарницата „Три“ во Градскиот трговски центар, две момчиња, очигледно малолетни, прашуваат:

– Има ли продавница за оружје во близина?

– Не знаеме, одговараат продавачките.

– Продавница за оружје? Ова е тоа, велам во себе и фрлам поглед кон книжарот како кон герилец.

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото