Архиви на насилство

25.05.2020 13:30
Архиви на насилство

Публикацијата Архиви на насилство произлезе од програмите што Контрапункт ги реализираше во периодот 2015 – 2017 година, во рамки на платформата Проширено естетичко образование, реализирана заедно со Мултимедијалниот институт од Загреб, kuda.org од Нови Сад, Берлинер Газете од Берлин и Културтрегер од Загреб.

ПрилогГолемина
462849069-Архиви-на-насилство.pdf5.94 MB

Слични содржини

Е-библиотека
Е-библиотека
Е-библиотека

ОкоБоли главаВицФото