Змија

01.06.2020 13:22

Здогледувајќи го зад стеблото крајот од својот опаш, змијата го грабнала со заби. А потоа, по змијскиот обичај, извикала во себе:

- Гризнав јас некого, но некој ме гризна и мене...

Превод: П. В.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото