Пуштање брада

02.06.2020 14:22

Димитрие Попов, ученик од трето одделение од Панчево, одлучил да пушти брада. Бидејќи не му било јасно како тоа се прави, го прашал дедо си.

Дедото му рекол:

- ФАТИ МЕ ЗА БРАДА!

Кога Димитрие фатил, дедото викнал:

- ПУШТИ!

Така Димитрие пуштил брада.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
Пандалф Вулкански
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото