„Коњот што се бори да постои“ - анимација

17.06.20 09:05

Анимацијата на AJ Jeffries (Еј Џи Џефрис), британскиот аниматор и 3Д илустатор се чини релевантна и како метафора за современиот живот.

Едноставно насловен како приказна за „Коњот што се бори да постои“, овој краток филм ја прикажува еволуцијата на едно розово животинче кое од дамка се претвора во коњ.Извор: thisiscolossal.com

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото