Велосипедистите во Скопје

22.07.20 13:02

Прашањето за тоа колку велосипедите се важно превозно средство за граѓаните во земјава повторно се актуелизираше со пламнувањето на бројот на заболени лица од Ковид-19.

Но, со какви потешкотии се соочуваат велосипедистите во главниот град, кои иако во време на пандемија решиле да користат безбедно средство за патување, на патот до нивната дестинација наидуваат на многу препреки.

Извор: Мета.мк