Што е ова?

04.08.2020 16:16
!Виц икона

-Што има дваесетина ноџиња, зелени зејтинести очи и темно влакнесто тело со зелени пруги?

-Не знам.

-Не знам ни јас, ама баш сега ти се качува врз околувратникот.

 

Слични содржини

Виц

ОкоБоли главаВицФото