Фотографии по експлозијата во Бејрут

05.08.2020 15:55
Фотографии по  експлозијата во Бејрут
Во разорната експлозија во Бејрут загинаа стотици луѓе. Стотици се исчезнати, над 4.000 луѓе се ранети, триста илјади луѓе останаа без своите домови.
 
Економската штета се мери во повеќе милијарди евра. 
 
Фотографиите што подолу ги пренесуваме ги направи Вадел Хамзех од агенцијата EPA. 

Слични содржини

Фотографија / Свет
Фотографија / Свет
Фотографија / Свет
Фотографија / Свет

ОкоБоли главаВицФото