На човека ништо не му е тешко

12.08.2020 12:24
!Виц икона

Покрај наполнетите 37 години, секое утре трчам по 10 километри, работам 14 часови дневно, водам три фирми, пишувам две книги... Крај сето тоа, се наоѓа време за семејството, пријателите, за хуманитарна работа...
НА ЧОВЕКА НИШТО НЕ МУ Е ТЕШКО, КОГА ЛАЖЕ!

 

Слични содржини

Виц

ОкоБоли главаВицФото