Пет години „Друга приказна“

02.09.2020 15:35
Пет години „Друга приказна“
Утре (четврток) во 19 часот во МКЦ во Скопје почнува петтото издание на книжевниот фестивал Друга приказна.

На почетокот на фестивалот (во 19.30 часот) предвидено е отворањето на изложбата ПЕТ ГОДИНИ ДРУГА ПРИКАЗНА. На изложбата ќе бидат претставени шеесетина фотографии од Ванчо Џамбаски, Јелена Белиќ, Драги Неделчевски, Небојша Гелевски, Жарко Трајаноски и Наташа Гелева. Уредник на изложбата и промотор е Владимир Јанчевски.
Во продолжение претставуваме по две фотографии од автор(к)ите застапени на изложбата.
 
Ванчо Џамбаски
 

Драги Неделчевски
 
Јелена Белиќ 
 
Небојша Гелевски
 
Жарко Трајаноски
 

Наташа Гелева
 
 

ОкоБоли главаВицФото