Фотографии од првиот ден на фестивалот Друга приказна

04.09.2020 18:27
Фотографии од првиот ден на фестивалот Друга приказна

Повеќе за програмата на фестивалот

 

 

 

Слични содржини

Јавни Простори / Фотографија / Живот
Фотографија / Култура / Настан
Општество / Активизам / Фотографија
Фотографија / Книжевност / Култура
Општество / Активизам / Фотографија / Став
Живот / Култура / Настан

ОкоБоли главаВицФото