Друга приказна #5, ден 2 (фотографии)

05.09.20 16:40

38 фотографии од вториот ден на книжевниот фестивал Друга приказна, посветен на детската книжевност. Особено се импресивни портретите на децата.

Освен што е врвен графички дизајнер, Небојша Гелевски се прикажува и како одличен фотограф.

Фотографии: Небојша Гелевски 

Слични содржини

Графички Дизајн / Технологија / Око
Графички Дизајн / Книжевност / Технологија / Око
Фотографија / Книжевност / Настан / Фото / Око
Фотографија / Настан / Око
Фотографија / Книжевност / Настан / Око

ОкоБоли главаВицФото