Фотографии од вториот ден на фестивалот Друга приказна

07.09.2020 09:46
Фотографии од вториот ден на фестивалот Друга приказна

40 фотографии од возбудливиот втор ден на фестивалот на книжевноста за деца.

 
 
 

 

Слични содржини

Фотографија / Култура / Настан
Фотографија / Култура / Настан
Јавни Простори / Фотографија
Фотографија / Култура
Фотографија / Живот / Спорт / Настан

ОкоБоли главаВицФото