Направена сум на родителски состанок

02.10.2020 14:22
Направена сум на родителски состанок

 

Направена сум на родителски состанок.

 

Имам прозборено доцна, од почит кон моите.

 

Не бев јас, мајка ми се расплака.

 

Учителке, Капетан Кука се закача. 

 

Забавиште е голема забава.

 

При создавањето на азбуката биле користени кирили методи.

 

Сѐ што детето успеало да научи е пошо родителите успеале во тоа.♥ 

Сѐ што детето не успеало да научи е пошо ТАКВО Е - ЧУРУК КАРАКТЕР!

 

Повели сине Стар Ворс играчката што ти ја ветив.

*го става карбураторот во детска*

 

Клукајдрвчето од паркот ќе биде дрвоодделенче од септември.

 

Ежињата се од Боцвана, а прасињата од Грузија.

 

Хаштазите се од Тарабија, а тарабите од Хаштазија.

 

Семафорите се од Јамајка.

 

Хартиите се оригамни суштества.

 

Библиотека е полицетворение на мојата желба за читање.

 

Нобелова навреда.

 

101 Драмаквинец.

 

Брз Хесе степски кучиња раѓа.

 

„За кого жнијат комбајните“ - Харвест Хемингвеј.

 

„Белото цигарче“ – Родео Догорец.

 

Најмузикална птица на светот:

Петел Пилич Чавковски.

 

- Што прави мечка на забар?

- Чисти Мечкин Камен.

Слики: Michael Page

Слични содржини

Книжевност

ОкоБоли главаВицФото