Незгодни моменти

09.11.20 12:40

Краткиот анимиран филм „Awkward” на аниматорката од Сан Франциско, Ната Метлук (Nata Metlukh) ги потсетува гледачите на секојдневните непријатни или незгодни ситуации во кои и самите се нашле. И покрај нивната безопасна природа предизвикуваат социјална засраменост и непријатност.

На почетокот на годината анимираниот филм освои награда за најдобар краток филм на „Промофест“ во Шпанија.Извор: thisiscolossal.com

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото