Карневалот и ширините низ објективот на Наташа Гелева

14.11.2020 15:49
Карневалот и ширините низ објективот на Наташа Гелева

Фотографијата на Наташа Гелева се одликува со врвна префинетост и со снажна комуникациска моќ. Нејзин особен сензибилитет е оној на провокативното, субверзивното, пркосното уловено низ емоција на блискост, чистота и ширини.

Приложениов необичен избор на фотографии особено го потенцира широкиот креативно-спознаен распон на исклучителната фотографка. 

Слични содржини

Фотографија / Култура / Настан
Фотографија

ОкоБоли главаВицФото