Карневалот и ширините (2)

17.11.2020 11:35
Карневалот и ширините (2)


Втор дел од селекцијата фотографии од Наташа Гелева.

Приложениот избор го потенцира широкиот креативно-спознаен распон на исклучителната фотографка.

Кон првиот дел

Слични содржини

Фотографија / Култура / Настан
Фотографија

ОкоБоли главаВицФото