(Совет за изработувачите на мебел...)

29.12.2020 21:05

Совет за изработувачите на мебел:
добра мерка за кревет
е мерка за крст,
треба да има простор да истегнеш раце
да се протегнеш.

Превод: Зоран Анчевски

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото