Le menu

14.01.2021 14:44

Пица, сендвич, пржени компирчиња
- џандари дуваат во своите свирчиња.

Риби, школки, кавијар, ракчиња
- сѐ е отидено во пичка мајчина.

Домати, сливи, моркови и дињи
- државата ни ја водат смрдливи свињи.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото