Зборови

01.02.2021 11:16

Зајадливи, нејадливи, недојадливи, пројадливи, јадливи, сештојадливи, прејадливи... - зборови.

Владимир Лукаш, Фејсбук, 01.02.21.

 

Слични содржини

нема
Боли глава
нема
Боли глава
нема
Боли глава

ОкоБоли главаВицФото