Системот

24.02.2021 13:53

Системот е, всушност, пазарски транзистор од 100 денари - сосе батерии.

Владимир Лукаш, Фејсбук, 24.02.21.

 

Слични содржини

нема
Боли глава
нема
Боли глава
нема
Боли глава

ОкоБоли главаВицФото