Пладне

01.03.2021 09:20


Дојран, август 71.

Мирис на смола. Птици од пена.

Јас сум во сонот на заспана жена.

 

Никој не ме бара никој не ме гони

На работ од сонот на жена што сони.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото