Се сокрив како во сенка

04.03.2021 17:17

Се сокрив како во сенка таго

Зад еден осамен штурец се сокрив

И чекам, чекам таго

 

Својата слабост да ја признам

Својата невиност да ја поткажам

Своето циганско око да го издадам

И да пукнам пукнам таго

Да замолчам.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото