Продавам поволно стан во Софија, целосно опремен, од 45000 квадратни Македонци

04.03.2021 20:58

Продавам поволно стан во Софија, целосно опремен, од 45000 квадратни Македонци.

Цена: 3 евра по квадратен Македонец.

Цената е фиксирана.

Контакт: Името@македонијавечна.орг

Лазар Попов, Фејсбук, 04.03.21.

 

Слични содржини

нема
Боли глава

ОкоБоли главаВицФото