Подобро изолација отколку заземјување!

05.03.2021 18:07
!Виц икона

Доколку сте решиле да не ги слушате советите на епидемиолозите, послушајте го барем советот на електричарот:

- Подобро изолација отколку заземјување!

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото