„Омлет“ - краток анимиран филм

30.03.21 12:59

Краткиот анимиран филм за деца и возрасни „Омлет“ на американската режисерка и аниматорка, Медлин Шарафијан (Madeline Sharafian) зборува за тоа колку е важно да му подготвите храна на некој што го сакате.

„Конечно решив да направам еден личен филм, затоа што животот на моето семејство практично се врти околу заедничкото готвење и подготвување на храна за другите и тоа е тема која длабоко ме интересира“, вели режисерката.

Извор: Vimeo

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото