„Секаде може да се случи“ - краток филм

07.04.21 12:42

Аргентинскиот режисер Фернандо Лившиц (Fernando Livschitz) се враќа на сцената со нов надреален краток филм кој прикажува секојдневните активности и сцени, но со малку вознемирувачки пресврти.

Полн со изразената склоност кон хуморот и апсурдноста на режисерот Лившиц, краткиот филм „Секаде може да се случи“ е проследен со композицијата „Колку прекрасен свет“ и прикажува еден необичен универзум на галактички ролокластери, возови за патувања низ димензиите, џиновски раце кои сакаат да манипулираат со пејзажот итн. Извор: thisiscolossal.com

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото