„Градот и јас“ - преглед на пристигнатите фотографии (1)

28.12.2010 13:01
gradot-i-jas-3.jpg

На конкурсот за фотографија на тема „Градот и јас“ ни пристигнаа 148 фотографии од 26 фотографи. Денес и утре ќе ги претставиме пристигнатите фотографии, а во четврток (30 декември) ќе ги објавиме добитниците на наградите.

Горан Ристовски


Дарин Ангеловски

 

Денар Кусир

Славица Панова

Васил Боглев

Ана Лазаревска

Надица Тренчева

Филип Ристевски

Стевчо Наумовски

Фантастичен потег би било по

Фантастичен потег би било по завршувањето на конкурсов да се организира изложба

Денар Кусир - браво за

Денар Кусир - браво за креативниот обид!

Слични содржини

Општество / Активизам / Јавни простори / Фотографија
Активизам / Јавни простори / Фотографија
Општество / Фотографија / Скопје 1963-2013 / Историја
Општество / Активизам / Јавни простори
Општество / Стрип / Култура

ОкоБоли главаВицФото