Понекад лупам кромид, а понекад глупости

14.07.2021 16:06
Понекад лупам кромид, а понекад глупости

 

Влага Гимли во Морд(в)ор и...
Кур му е, ДВОРФ му е!


Дали кога битолска коза сонува лошо има...
Кашмири?


Енергетски бомби фрла, овој... Како го викава...
Бош Комбуха!


Ако Чак Норис фати вирус треба да е во...
Каратин?


Слаткарница за вампири?
Орео Влад!

Преглед на простата, отиден во сосема погрешна насока?
ШАКА ЗУЛУМ!


Бев на уролог, баш беше...
Увинчаен.


Ако имаш проблеми со бубрези, едноставно...
Кидни!


Дали гинеколог оди на прошетка на чист воздух на...
... Долна Матка?


Прашање...
Жена ктитор е ктиторис?

- Каде оди Тарантула на гатање?
- Кај Пајачка.


Грејпфрут на француски?
Citroën. 

 

Дали ако блендирам казан јагнешка чорба праам Велики СаПотаж?

 

Зошто поштенски марки, а не поштенски евра???
Вака ли у Европа???

 

Дали филателисти одат на
ИЗЛИЖБА на поштенски марки?


Понекад лупам кромид, а понекад глупости.


Слики: Mark Bryan

Слични содржини

Книжевност
Графички Дизајн / Книжевност / Уметност
Книжевност

ОкоБоли главаВицФото