Ајкулирајте малку

20.07.2021 15:23

Гледам туна во туника.

Еве го и сомот во сомот.

(Што е она со скинатите перки?)

Некој нека го закрпи крапот, молам!

Само пастрмката е спастрена,

а осличот и бос личен е.

Доста беше, а?

Ајкулирајте малку.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
Пандалф Вулкански

ОкоБоли главаВицФото