Преглед на пристигнатите фотографии (2)

29.12.2010 15:06
gradot-i-jas-3.jpg

Денес го објавуваме и вториот дел од пристигнатите фотографии тема „Градот и јас“. Утре (четврток, 30 декември) ќе ги објавиме добитниците на наградите.

Марија Бејкова

Иван Илиев

Иван Литовски

Ивана Кузмановска

Лејди

Магдалена Дилевска

Мартин Стојановски

Менче Петреска

Моника Стојановска

Тамара Димитрова

Андријана Ивановска

Елена Ѓорѓиевска

Елена Ангелова

Елена Трајковска

Филип Илиевски

Првиот преглед е достапен на следниот линк.

loshi fotografii...pogolemiot

loshi fotografii...pogolemiot del

Фотографиите на Марија

Фотографиите на Марија Бејкова имаат најмногу карактер.

Слични содржини

Општество / Активизам / Јавни простори / Фотографија
Активизам / Јавни простори / Фотографија
Општество / Фотографија / Скопје 1963-2013 / Историја
Општество / Активизам / Јавни простори
Општество / Стрип / Култура

ОкоБоли главаВицФото