Победничките фотографии на тема „Градот и јас“

30.12.2010 12:58
nagradeni---gradot-i-jas-1.jpg

Добитници на награди се:

Прво место: Иван Илиев: Grounded in a city


Второ место: Славица Панова: Без наслов

Трето место: Иван Литовски: Градот и јас

Добитниците на наградите ги добиваат 3-те фотографски книги на Темплум: Македонија сонувајќи, Скопје со широко отворени очи и Лицата на невидливиот град. Освен тоа, првонаградениот ќе може да избере 3 други книги од Темплум, второнагредениот 2, а третонаградениот 1 книга.

Редакцијата реши да додели награда за циклус испратени фотографии на уште 5 фотографи: Мартин Стојановски, Денар Кусир, Лејди, Марија Бејкова и Васил Боглев. Тие добиваат по комплет од две книги – „Лицата на невидливиот град“ и „Скопје со широко отворени очи“.

Редакцијата им се заблагодарува на сите учесници во конкурсот кои со своето учество придонесоа за неговата разновидност и квалитет.

Odlicno... vi blagodaram

Odlicno...
vi blagodaram :)
btw od kade mozeme da si ja podigneme nagradata i dali moze ushte denes (mi se cita neshto...:)

pozdrav

Наградите можат да се

Наградите можат да се подигнат од понеделник (3 јануари) во просториите на Окно - Партизански одреди 21, А2/3, влез 2, стан 4. За подетални информации ве молиме да се јавете на 32-45-726.

Владимир 

Aj ke doeme da porazgovarame

Aj ke doeme da porazgovarame za izrodbata.

Само денес наградите можат да

Само денес наградите можат да се подигнат и во ГЕМ клубот, кајшто има мал Саем на книги. Денес работи до 22 часот.

Blagodaram i jas :) .. i

Blagodaram i jas :) .. i mene mi se cita ama sum vo Struga pa nemozam da gi zemam sama knigite :)..Dali moze da mi se ispratat po posta ??
pozdrav

Слични содржини

Општество / Активизам / Јавни простори / Фотографија
Општество / Активизам / Јавни простори / Фотографија
Јавни простори / Фотографија
Активизам / Графички Дизајн / Уметност / Настан

ОкоБоли главаВицФото