Честит 8 септември!

08.09.21 12:47

Независноста на Македонија почнува со многу добра журка. Меѓу другите, Круме Спасовски ја пее „Чудна жена беше Вера“ на плоштад. Каков хит! За жал, на видеово недостасуваат првите неколку секунди од почетокот на песната, кај што оди само бас-линија која е најфанки во свет! Кога во мигови на малодушност помислувам дека државичкава никогаш нема да стане пристојна, фолк-ангел на рамото ми потпевнува: мирна реко, кажи ми, кај ги носиш тие дни...

Држава што го почнува животот со ваква секси фанки нумера нема шанси да не успее!

Честит 8 Септември!

https://www.youtube.com/watch?v=P7DecMsMy-8

Извор: You tube

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото