Песната на китовите

11.09.2021 08:56

Има една песна
Која се гледа од
Километар

Таа песна е огромна
Не може да ја опфати
Ниеден шестар

Таа е песна од вода
Таа е водоскок
Од стихови

Неа ја свират
Неа ја пеат точно
Само китови.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
Графички Дизајн / Книжевност
нема
Секој ден песна
Пандалф Вулкански
Пандалф Вулкански

ОкоБоли главаВицФото