Се расправаат сликар, доктор и програмер

24.09.2021 20:13
!Виц икона

Се расправаат сликар, доктор и програмер што е подобро да се има: жена или љубовница.

Сликарот вели: „Подобро е да се има љубовница, тоа е поголема возбуда и поголема инспирација.“

Докторот вели: „Подобро е да се има жена, тоа е сигурна врска и стабилност.“

А програмерот вака вели: „Знаете што, момци? Најдобро е да се има и жена и љубовница. Жената мисли дека си кај љубовницата, љубовницата мисли дека си кај жената, а ти си програмираш.

 

Слични содржини

Виц

ОкоБоли главаВицФото