Порано, старите вмровци пред битка оделе во црква да се прекрстат. Сега одат кај Орбан.

29.09.2021 13:31

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски повторно беше кај премиерот на Унгарија Виктор Орбан.

Порано, старите вмровци пред битка оделе во црква да се прекрстат. Сега одат кај Орбан. Тоа одењето во Будимпешта му доаѓа како некој вид бустер доза пред избори.

Горан Михајловски, СДК, 24.09.21.