Парк

24.11.2021 11:54

Во паркот
во темница;
во дејство
во афект
во халуцинација
во трепет;
во магла
во ветер
во пламен
во дожд;
во куќа
во стреа
во атом
во амеба
во ембрион;
во шише
во реа
во глас
во крик;
во метеж
во хаос
во виор
во водовртеж
во амбис
во понор
во црнило
во главата
моја!

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото