Паднавте на приемен испит

06.12.2021 10:52

Ако не можете да се откажете од кесите, како ќе се откажете од непотребното трошење вода и електрична енергија? Како ќе се согласите да не ги сечете дрвјата, да не употребувате пестициди во енормни размери? Како ќе селектирате и рециклирате?

Паднавте на приемен испит.

Мирјана Најчевска, Фејсбук, 02.12.21.

 

Слични содржини

нема
Боли глава
нема
Боли глава

ОкоБоли главаВицФото