Поле од сончогледи

10.01.22 13:21
Поле од сончогледи

Посетители фотографираат на инсталција од сончогледи при „Живиот Ван Гог“ изожбата на дигитална уметност во Пекинг, Кина. 

Слични содржини

Фото
Фото
Фото

ОкоБоли главаВицФото