Се плашам некои жени како ќе ја разберат ослободителната пресуда за Пале

19.02.2022 21:11

Се плашам ослободителната пресуда за Пале некои жени ќе ја разберат како дозвола своите насилни мажи да ги убијат, наместо да ги напуштат.

Магдалена Стојмановиќ, новинарка; Мактел, 17.02.22.

 

ОкоБоли главаВицФото