Рурални и милитаристички фотографии со надреален пресврт

25.02.22 14:52

 

Ринат Волигамси е руски сликар кој во стари слики од руските села и воениот живот во нив прави надреалистички интервенции. Тој додава хумористичен тон на приказите паралелно со мистериозната и мрачна атмосфера. 

Слични содржини

Фотографија / Уметност / Око
Фотографија / Наука / Око
Фотографија / Екологија / Уметност / Око
Фотографија / Свет / Живот / Око
Фотографија / Книжевност / Настан / Фото / Око

ОкоБоли главаВицФото