Имаме предлог за западните влади

04.03.2022 22:50

Имаме предлог за западните влади - наместо да им го земаат богатството само на руските олигарси, како би било да им го земат богатството на сите олигарси?

Радничка фронта, Фејсбук, 04.03.22.