Затворањето на Параолимпијадата во Пекинг 2022

14.03.22 13:02

Вчера, на 13 март се одржа церемонијата за затворањето на десетдневната Параолимпијада во Пекинг 2022. 

(AFP PHOTO/OIS/IOC)

AP PHOTO

AP PHOTO

AP PHOTO

REUTERS PHOTO

AP PHOTO

AP PHOTO

REUTERS PHOTO

REUTERS PHOTO

EPA PHOTO

REUTERS PHOTO

REUTERS PHOTO

AP PHOTO

AFP PHOTO

AFP PHOTO

AP PHOTO

AFP PHOTO

AP PHOTO

AP PHOTO

REUTERS PHOTO

Извор

Слични содржини

Фотографија / Спорт / Око

ОкоБоли главаВицФото