Женска трка 2022

11.04.22 08:29

Десеттата годишна „Женска трка“ на 3 километри се одржа во Градскиот парк во Скопје, во неделата, на 10 април. Овојпат беа пријавени над 2000 учеснички, најмногу досега. 

Најбрзи на трката беа Весна Кираџиева (12:22), Бојана Наумовска (12:35) и Вера Урдаревска (12:36). 

Фотографиите се на Небојша Гелевски. 

Слични содржини

Фотографија / Книжевност / Настан / Фото / Око
Фотографија / Око
Спорт / Око
Фотографија / Живот / Око
Фотографија / Настан / Око

ОкоБоли главаВицФото