Скопски графити

15.04.22 11:34

 

Серија скопски графити низ фото објективот на Небојша Гелевски.

 

 

 

Слични содржини

Фотографија / Книжевност / Настан / Фото / Око
Фотографија / Настан / Око
Фотографија / Книжевност / Настан / Око
Фотографија / Спорт / Око
Јавни Простори / Фотографија / Живот

ОкоБоли главаВицФото