Кога...

06.05.2022 16:22

Кога китовите би летале,

кога желките би плетеле,

кога мачките би црцореле,

кога мразулците би гореле,

кога јаболката би танцувале,

кога солзите би се радувале,

кога овците би се чешлале,

кога рибите би веслале,

кога сонцето ноќе би било будно,

веќе ништо не би било чудно.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото