„Цепки“ на ПичПрич (2)

16.05.22 15:46

Уште еден фотографски поглед на настанот „Цепки“ на иницијативата за раскажување женски приказни „ПичПрич“, овојпат од Небојша Гелевски.

 

 

Слични содржини

Фотографија / Настан / Око
Фотографија / Книжевност / Настан / Фото / Око
Фотографија / Квир / Око
Фотографија / Книжевност / Настан / Око
Фотографија / Око
Фотографија / Око

ОкоБоли главаВицФото