Заедно против „бугаризација“

06.07.2022 09:32

На протестите против „бугаризација“ протестирале и тие од бугарскиот клуб „Ванчо Михајлов“!

Протестираат ЗАЕДНО со Ламбе којшто им го запали клубот!

А против „бугаризација“ протестираат и оние бугарски организации што се борат за правата на Бугарите во Македонија!

Ацо Лукарски, Фејсбук, 06.07.22.

 

Слични содржини

нема
Боли глава
Општество / Европа / Балкан

ОкоБоли главаВицФото