Глупав и криминален план на Данела Арсовска

25.07.2022 09:44

За потсетување: Данела Арсовска одби да го потпише изборот на 20 пожарникари и конкурсот пропадна. Одбива и да го преземе работењето на скопска топлификација. Греењето и пожарникарството и се законски надлежности (обврски).

Сега, наводно за да заштеди некое евро, ќе формира агенција за обезбедување со цел вработување на партиски бодигарди (високи, стројни мажи), и тоа доживотно, за да имаат чувари зградите на градот.

Поглупо криминален план за создавање на мускул на сметка на цел град - не сум слушнал, ни видел.

Никола Наумоски, Фејсбук, 21.07.22.